„Nu am văzut niciodată un puma în sălbăticie, dar i-am văzut în lesă, închiși în cuști și plângând asupra mamelor lor, care au fost răpite de crescători”, a comentat Kelly Donathan din Humane Society într-un interviu la radio. NPR. – Am văzut și oameni cu inima zdrobită care – ca și în acest caz – nu numai că au fost vândute un animal sălbatic, dar au și sentimentul fals că pot face ceva bun acestor animale în acest mod – am evaluat.

Nu l-a adăugat puma Sasha a avut noroc, deoarece proprietarii înșiși au decis că o pisică sălbatică nu era potrivită pentru a locui într-un apartament. Când am luat-o, a spus Kelly Donithan, era asemănătoare cu numeroasele victime ale acestui comerț oribil și cu mitul că animalele sălbatice ar putea fi oriunde în afara sălbăticiei.

Sasha a petrecut weekendul trecut la Grădina Zoologică din Bronx, unde a fost supusă unui examen veterinar. Puma cântărește 40 de kilograme și va fi livrată în curând la Turpentine Creek Wildlife Sanctuary din Arkansas. Decizia a fost luată în comun de Humane Society, Departamentul de Poliție din New York și Departamentul de Protecție a Mediului de stat și local Grădină zoologică…

 

/www.gdo.ro/new-york-au-tinut-un-puma-de-11-luni-in-apartament-sasha-merge-la-gradina-zoologica-stiri-din-lume/

Lasă un răspuns